Sara Strand
LIFESTYLE

Postcard from the wardrobe

Published on: August 27, 2014 at: 7:43 pm
4 comments

postcardMens mange andre legger ut postkort fra eksotiske reiser og moteuker, så kommer jeg med et fra skolegarderoben til datteren min! Her er det nemlig ikke så veldig mye som minner om glamour om dagen, og det føles faktisk utrolig bra. Det er så deilig at jeg har hatt muligheten til å gi frøkna mye tid og en myk skolestart, og å se at alt har gått så fint, til tross for at vi flyttet helt til Ålesund! Så nå er det bare ankomsten til lillebror og innflytting igjen, før de store tingene som jeg har vært så spent på endelig er overstått. Blir deilig det også. Og jeg gleder meg til mer blogging med både antrekk, hus og livsstil!


While other fashion bloggers post postcards from exotic travels and fashion weeks, here’s mine from my daughter’s wardrobe at school. Because there’s not much glamour here these days, and that feels incredible, actually. It’s just so nice that I’ve had the opportunity to give her a lot of time and a soft start, and to see how well everything has gone with her starting school in another city. Now it’s only the arrival of our boy and moving into our new house left of those big scary changes I’ve been waiting for. That’s going to be incredible too. And I can’t wait to blog more of both outfits, house and lifestyle! 

Share

Comments (4)

 1. Sally Bertlesman

  I find your blog incredibly refreshing…the simplicity and beauty of you. Thank you for letting us travel along.

 2. Du er flinkest av alle! :)

 3. Det er så viktig det der, å ha tid til de små. :-) Min lille gutt begynte barnehagen for to uker siden. Jeg har ikke begynt i jobb enda da jeg er jobbsøker, men det har vært så fint å ha litt ekstra tid, slik at vi kan ha tid til ekstra kos før mamma forlater barnehagen og sånn, eller hente litt tidlig hvis det har blitt litt mye. Så selv om det er kjipt å ikke ha jobb er jeg takknemlig for at jeg har tid til den viktigste mannen i livet mitt :-)

  Elsker skoene forresten! Praktiske og stilige på en gang! I like! :-)

 4. Looking forward to your inspiring interior posts ♡

  xxx
  http://www.journal-of-style.blogspot.com

Write a Reply or Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *