Sara Strand
SHOPPING

Practical bling

Published on: August 23, 2014 at: 5:19 pm
2 comments

styleby_jewelry_lumo_marcbymarc_1styleby_jewelry_lumo_marcbymarc_2Jeg kom over disse armbåndene fra Marc by Marc Jacobs i går og klarte selvfølgelig ikke å la dem ligge i fred. De er nemlig ganske så lure! For i stedet for å gå rundt med kjedelige hårstrikk rundt armleddet i tilfelle man skulle trenge et i løpet av dagen, så kan man faktisk slenge i et armbånd i stedet. Fint på hånden og i håret!

Det ble en ny ring fra Lumo også, og siden den er åpen kan den justeres og brukes på alle fingre. Enten på fingertuppen eller som vanlig ring. Genialt? Jeg liker den best med den synlige åpningen opp, da.


I discovered these bracelets from Marc by Marc Jacobs yesterday, and simply couldn’t leave them alone. They’re actually quite smart! Because instead over wearing boring stuff for your hair around your wrist in case you might need it during the day, you can actually use a bracelet instead. Looks great both on your wrist and in your hair!

Went for a new ring from Lumo too, and since it’s open you can actually wear it on any finger, wherever. Genius? I like it best when the gap shows, though. 

Share

Comments (2)

  1. So tiny and subtile…
    Guess I need this bracelet as a scrunchie
    since it’s the most time on my wrist 😉

    xxx
    http://www.journal-of-style.blogspot.com

  2. Liker :) Bestilte du de på nett?

Write a Reply or Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *