OUTFITS

Outfit | The midi skirt

Published on: 22. august 2014
3 comments

outfit_street_style_midi_skirt_1outfit_street_style_midi_skirt_2outfit_street_style_midi_skirt_3Photo/Heidi Ringdal.
Wearing boots from Aldo, skirt and sweater from H&M, bag from Decadent, bracelets from Marc by Marc Jacobs and sunglasses from Ray-Ban.

Jeg har liksom aldri hatt helt smaken for denne lengden på skjørt, men nå som det begynner å bli kaldere liker jeg det selvfølgelig kjempegodt. Det er nok bare å finne frem strømpebuksene med en gang, for jeg skal definitivt prøve meg på et par videre varianter. Med en svær strikket genser over.


I’ve never been a big fan of midi skirts, but now that the weather is turning cold I’m suddently convinced. Better find my leggings right away, because I’m definitely trying out a couple more. With a big knitted sweater maybe? 

Share