OUTFITS

Outfit | Bare midriff

Published on: 30. juni 2013
18 comments

outfit_street_style_bare_midriff_7 outfit_street_style_bare_midriff_6 Photo/Daniel Aarø.

Wearing heels and denim suit from H&M, cut off turtleneck from Bruuns Bazaar, bag from Decadent, sunglasses from Ray-Ban and watch from Guess.

Ok, så dette er en av de trendene jeg aldri trodde at jeg skulle kaste meg over. Magetoppen hører liksom 90-tallet til og som regel ser det jo alt annet enn pent ut. Likevel endte jeg, som dere ser, midt i magetopp-fella. Igjen. Det er noe med det å kombinere dette utrolig stygt omtalte plagget med elegante ting som dress og hæler som gjør at jeg synes magetopp kan være veldig kult. Også får den jo frem en hel haug med morsomme minner! Hva med dere? Er magetoppen fortsatt på nei-listen?


Ok, so this is one of those trends that I never thought I’d give a try. The crop top belongs to the 90s and usually it looks really bad, honestly. Still I ended up with giving it a another try. It’s something about that really unpopular piece with more elegant pieces like a suit and heels that makes the crop top really cool in my eyes. And it brings back great memories too! How about you? Is the crop top still on your hate list?

Share