Sara Strand
LIFESTYLE

Lifestyle | After school

Published on: June 1, 2012 at: 3:21 pm
21 comments

Wearing loafers from Zara, cut off jeans from COS, coat from Vila, sunglasses from Gucci, top from H&M and bag from Armani Jeans.

Jeg tenkte at jeg skulle begynne med noe nytt her på bloggen. Nemlig en slags liten spalte ved navn Lifestyle, hvor dere selvfølgelig skal få se hva jeg har på meg, men også litt annet. Hva tror dere om det? Først ut er i alle fall After school. For i dag leverte jeg den første eksamenen, noe som ble feiret med litt tapas og nye godbiter fra Zara.


I’m thinking about starting with something new on my blog. A little thing called Lifestyle, where you’ll get to see what I’m wearing of course, but also other stuff.  So what do you think? First out is After school. Because today I finished the first exam, which I celebrated with tapas and some new stuff from Zara. 

Share

Comments (21)

 1. Åå, SÅ fin på håret! Ja til flere slike innlegg :)

 2. Vil veldig gjerne se flere slike innlegg. Og enig med Line. Fin på håret!

  1. Så hyggelig å høre Karoline! Og tusen takk 😀

  1. Så bra! Gøy med litt forandringer :)

 3. Ja, jeg ønsker den nye spalten din <3 velkommen og gleder meg til neste :)

  1. Jippi! Kjempekoselig å høre <3

 4. Jaaa! Det må du gjøre :)

 5. Så fin du var med håret ned.

 6. Jaaa! Stas å se andre sider av hverdagen :) gleder meg til neste!

 7. koselig det :) Gratulerer med innlevering :) Og heisann, så fin du var med litt krøll i håret :)

 8. I say yay! Great idea and congrats on your successful results! :)

 9. Det likte jeg! Nam nå ble jeg sulten!

 10. Det høres veldig bra ut 😀 Kjør på!

 11. Veldig kul kåpe :) Noen som vet hvor den kan kjøpes?

  1. Hei Anita! Jeg tror den fortsatt er til slags i noen Vilabutikker. Har du noen i nærheten?

 12. Bor i Oslo så det selges vel kanskje noen Vila klær på Oslo City? Jeg får titte litt rundt :)

Write a Reply or Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *